Синът на новоизбрания президент на САЩ Джо Байдън, Хънтър Байдън,

...
Синът на новоизбрания президент на САЩ Джо Байдън, Хънтър Байдън,
Коментари Харесай

Хънтър Байдън разкри, че е разследван за данъчни проблеми

Синът на новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън, Хънтър Байдън, заяви, че прокуратурата на щата Делауер проверява данъчните му каузи, съобщи Ройтерс.

"Гледам доста съществено на това, само че съм убеден, че професионална и справедлива инспекция на тези въпроси ще покаже, че съм работел законно и уместно, в това число с професионални данъчни съветници ", се споделя в изказване на Хънтър Байдън. Той сподели, че е научил за следствието във вторник, когато прокурори са уведомили юриста му.

Според Си Ен Ен следствието обгръща редица финансови въпроси, в това число дали Хънтър Байдън и съдружниците му са нарушили закони за данъчното облагане и против прането на пари в бизнес връзките си с други страни, основно с Китай.

Според два осведомени източника следствието е почнало през 2018 година, преди Уилям Бар да стане министър на правораздаването на Съединени американски щати. Според в. "Политико ", представен от ТАСС, Хънтър Байдън е разследван и от отдела на Южния окръг на Ню Йорк, който се занимава с измами с скъпи бумаги, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР