Синът на Нидал Алгафари, Николай, който е депутат от ГЕРБ

...
Синът на Нидал Алгафари, Николай, който е депутат от ГЕРБ
Коментари Харесай

Синът на Нидал Алгафари: Кирил Петков ме бърка със сина на Халваджиян - Бебо

Синът на Нидал Алгафари, Николай, който е народен представител от ГЕРБ описа във Facebook любопитна преживелица с Кирил Петков.

Ето какво написа Алгафари:

Разговор сред татко ми Нидал Алгафари и Кирил Петков пред Българска национална телевизия тази заран:

-Здравейте! - споделя Петков с необятна усмивка и се здрависва с татко ми. Преди той да има време да отвърне, следва: - Със сина Ви вършим страхотни неща, снимаме доста положителни филмчета!

Докато татко ми се колебае по какъв начин тъкмо да му отговори, се намесва ПР-ът на Политическа партия Найо Тицин и заявава на Петков:

-Чакай, чакай, това не е Халваджиян, това е Алгафари!

*Извод 1: Бебо Халваджян взе участие интензивно в акцията на “Промяната ”, което ненапълно изяснява качеството и наличието на посланията им.

*Извод 2: Кирил Петков не прави разлика сред хора от арменски и сирийски генезис, нито умее да разпознава дългогодишни фигури от общественото пространство. Въпреки че по време на цялото си присъединяване в Българска национална телевизия изброяваше по какъв начин “Промяната ” включва хора от всички етноси в листите си.

За облекчение на господин Петков обявявам моя фотография (Николай Алгафари) и фотография на Бебо Халваджян, който “му прави клипчета ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР