Синът на Маги Халваджиян - Бебо, публикува шокиращи снимки след

...
Синът на Маги Халваджиян - Бебо, публикува шокиращи снимки след
Коментари Харесай

След катастрофата: Синът на Халваджиян с разтърсващи СНИМКИ

Синът на Маги Халваджиян - Бебо, разгласява шокиращи фотоси след злополуката, която претърпя преди дни.

Наследникът на продуцента лежи с бинтован крайник в " Пирогов " и е признателен на Господ за лудия шанс, който е извадил.

" 1 секунда нехайство, която може да промени живота ти. 1 секунда, която води до злополука, тежка фрактура, дълга интервенция, 7 дни лежане в болница и кой знае още какъв брой месеци възобновяване. 1 секунда, а след нея времето стопира ", написа той в обществената мрежа с доста неспокойствие. И прибавя покъртителни думи за случилото се в деня на случая:

" Лежиш безпомощно на пътя и умираш от болежка и боязън под жестоките лъчи на жаркото слънце. Колите те подминават и водачите закриват очите си, с цел да не те гледат.

В идната безкрайна секунда виждаш невъобразимата нерешителност в очите на жена си, тичаща към теб. След още едно мигване и майка ти е там. Лежиш и чакаш избавление, под формата на подскачаща, раздрънкана кола за спешна помощ.

Някак съумяват да те вдигнат и пренесат в нея, само че пътя до болничното заведение е един от кошмарите, които би не запомнил.

Безкрайната вечер на топлия 20-ти август се лее постепенно. Премествайки ме от кабинет в кабинет, по коридорите виждам родственици и другари, които стартират да се стичат заинтригувани за здравето ми, чакайки елементи за интервенцията.

За нея няма да встъпвам в елементи, няма да са красиви. А след нея... Започват дните на безумни страдания и болки и дискомфорта на хоспитализацията.

Ежедневието ми се свежда до това да съумея да се изправя до седнало състояние в леглото за най-малко 2 минути без главата ми да се пръсне от световъртеж и по-късно да извикам сестрата за обезболяващо. Толкова.

Не можеш да свършиш най-нормални, битови неща, а в случай че въпреки всичко успееш, след това се чувстваш като че ли си изкачил планина на един мирис. Но въпреки всичко съм организиран по този начин, че във всяка обстановка да диря плюсове и хубост. Благодарен съм на ужасно доста хора.

Ще стартира от двамата сътрудници мотористи, които стопираха незабавно след удара и бяха неразделно до мен, до момента в който колата за спешна помощ ме прибра. Също по този начин момчетата, който слязоха от колите си, звъннаха на 112 и подвигнаха цялостен автомобил, с цел да ме освободят.

Милите дами, които ми даваха вода и стискаха ръката ми за кураж. Благодаря на всички, които помагаха и идваха да ме видят и да се погрижат за мен през тази седмица в болничното заведение.

Благодаря на страхотния лекар Милко Илиев и целият му екип за невероятната интервенция и всички пирони, с които ме подари! Благодаря на всички сестри, санитари и рехабилитатори за деликатните грижи.

Най-много благодаря на фамилията си, че беше до мен във всяка една минута. А на Allexandra Amorr, която за следващ път ми потвърди силата на любовта ни, ще имам да се отблагодарявам цялостен живот. Благодаря ви. Обичам ви.

Пазете се, тъй като е нужна единствено 1 секунда ", приключва прочувственото си самопризнание Бебо Халваджиян, а под него стотици негови действителни и виртуални другари го заливат с пожелания за бързо възобновяване и нараснало внимание на пътя.

Източник show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР