Синът на мафиотския бос Иво Карамански – Иво Карамански-младши и

...
Синът на мафиотския бос Иво Карамански – Иво Карамански-младши и
Коментари Харесай

Иво Карамански заживя заедно с Антоанет Пепе


Синът на мафиотския необут Иво Карамански – Иво Карамански-младши и инфлуенсърката Антоанет Пепе заживяха дружно.

 

Припомняме, че Иво, който изгуби лявата си ръка след тежка злополука в Холандия в края на септември 2021 година и Антоанет Пепе са дружно от много време, само че към този момент самоуверено показват любовта си. Тъкмо с следващата си изява преди дни Антоанет, която има три деца от двама мъже бе тази, която сътвори усещането, че двамата с Иво споделят един покрив.

 



Инфлуенсърката изиска съвет от почитателите си в Инстаграм за компактна скара, на която да си подготвят риба вкъщи. Два часа по-късно тя се похвали, че двамата с Иво към този момент са си купили скарата.

 

Преди дни пък Иво написа към клипче, в което двамата с Антоанет се целуват в нощен клуб, че това е всичко, което в миналото е желал. Наскоро влюбените изкараха почивка в СПА хотел в Трявна. С тях бяха другари, както и децата на Антоанет.

В началото на февруари пък двойката караха сноуборд в Боровец. Иво се решил да опитва зимния спорт около Ети, както назовава Антоанет на галено.

През януари двойката се любуваха на почивка във Велинград. Бяха дружно и на Нова година, несъмнено.

 

В началото на връзката им, семейството на Антоанет Пепе била съществено обезпокоена от възрастовата им разлика. В същото време пък в фамилията на Иво, приели Антоанет без каквито и да било паники. Нели Атанасова и Александър Сано даже се похвалиха на нова година с подарък от младата двойка Иво и Антоанет. Макар двойката да се употребява с поддръжката на фамилиите им, отрицателните мнения в мрежата по техен адрес не стихват.

 

Те са ориентирани главно към Антоанет. Хората й се чудят по какъв начин по този начин има три деца от двама мъже, а в този момент е с различен мъж, който е доста по-млад от нея. Според тях връзката им няма да продължи дълго. Дали ще се окажат прави обаче, единствено времето ще покаже.

Източник: Уикенд

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР