Синът на Любослав Пенев - Николас, вкара първия си гол

...
Синът на Любослав Пенев - Николас, вкара първия си гол
Коментари Харесай

Синът на Любо Пенев герой за Хебър

Синът на Любослав Пенев - Николас, вкара първия си гол в елита и Хебър (Пазарджик) завоюва с 1:0 против Локомотив 1929 (София) в дуел шестия кръг на първа футболна лига.

Така Хебър се изкачи на трето място в класирането с две точки пасив от водачите Черно море (Варна) и Локомотив (Пловдив).

В началото на мача Александър Любенов отрази два рискови удара на Георги Вълчев, само че стражът на Локо не съумя да се намеси при шут на Николас Пенев в 25-ата минута. Атанас Кабов проби по дясното крило след дълъг пас на капитана Вълчев и пусна топката по земя към Пенев, който я засече от 7-8 метра за първия си гол с екипа на Хебър.

За Локо рискови удари нанесоха Карлос Франса и Диого Тейшейра. В края на първото полувреме Любенов отрази нов рисков удар, този път от Георги Николов от гостите. 

В началото на второто полувреме Георги Иванов отсъди дузпа за Локомотив след игра с ръка в наказателното най-малко на Хебър, само че основният арбитър промени решението си след обзор със системата за видеоповторения, предава БНР.

Резервата Калоян Кръстев пропусна с глава минута преди края на постоянното време и по този начин Локо позволи минимална загуба с 0:1. Това оставя " железничарите " на десето място в класирането.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР