Синът на лидера на Възраждане Костадин Костадинов се е замесил

...
Синът на лидера на Възраждане Костадин Костадинов се е замесил
Коментари Харесай

Синът на Костя Копейкин участвал в бой

Синът на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов се е замесил в пердах, до момента в който събира подписи за референдума в поддръжка на българския лев. За случката описа татко му в своя профил във фейсбук.

" Моят наследник събира подписи за референдума за запазването на лв. в неговото учебно заведение. Последна година е, пълновръстен, и за няколко дни събира съвсем 60 подписа от негови съученици. Твърди, че доста повече желаят да се разпишат, само че за жалост нямат навършени 18 години. Преди два дни обаче се разиграва следвата преживелица ", стартира описа си водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Едно момче идва да вземе празни бланки от сина ми, с цел да събере в неговия клас. След малко обаче идва различен, оказал се бабаита на съответния клас, и пита сина ми дали той раздава бланките. След като получава одобрителен отговор, начинаещият евроатлантик къса демонстративно бланката и споделя - " ето какво мисля за вашата подписка ".

Моето момче умерено му споделя, че в този момент има два избора - или да отиде и да принтира за наказване 30 празни бланки на мястото на скъсаната, или да изяде балтиите (шамари, на варненски). Евробабаита отхвърля и двете, вследствие на което изяжда шамарите). Тръгвайки си ядосан, той заплашва да се върне и да отмъсти.

След малко се връща с още няколко момчета, само че и синът ми е с неговите другари, като последствието от повторната среща е групово раздадени балтии от последователите на лв. за последователите на еврото). След като повежда в резултата с 2:0 в последна сметка нашият тим печели с хеттрик, тъй като и скъсаната бланка е възобновена с репарации в 30 екземпляра ", твърди депутатът Костадинов.

" След случката ползата към подписката станал още по-голям и евентуално в понеделник съвсем всички пълнолетни възпитаници в учебното заведение ще са се подписали. Има моменти, в които доста се гордея с децата си, и този е тъкмо един от тях. Защото, до момента в който синът ми разказваше историята, щерка ми, която е на 11 години, от самото начало се тюхкаше, че е дребна, и не може да събира подписи и тя ", разкрива още Костадин Костадинов.

" Победата е наша, уважаеми сънародници! Ще съберем подписите, ще свикаме референдум, ще го спечелим и дружно ще пишем историята освен на България, само че и на Европа! ", приключва своят пост в обществените мрежи Костадин Костадинов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР