Синът на легендата в борбата Армен Назарян - Едмонд, заяви,

...
Синът на легендата в борбата Армен Назарян - Едмонд, заяви,
Коментари Харесай

Едмонд Назарян иска злато от Младежките олимпийски игри

Синът на легендата в битката Армен Назарян - Едмонд, съобщи, че ще отиде на Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес идващия месец с упоритостта да завоюва златен орден.

Едмонд, който тази година стана европейски и балкански първенец по битка при кадетите, както и бронзов медалист от Световното състезание в Хърватия, ще замине за столицата на Аржентина на 2 октомври, а Игрите ще продължат от 6 до 18, съобщи БГНЕС.

" Аз мисля, че Едмонд ще се показа почтено, тъй като той се е борил с съперници на Световното и на Европейското. Тук-там има малко неточности, които в лагерите се потруди да се изчистят. Подготовката върви в Самоков, има сътрудници, и тежки, и леки. Аз съм му споделил, че би трябвало да има богат боеприпас от хватки, с цел да може да тръгне и без да стопира да води война за златен орден ", разяснява през днешния ден олимпийският първенец Армен Назарян на конференция в Пресклуб България.

" Аз постоянно потеглям на съревнование, за да победя и каквото стане. Давам всичко от себе си да изляза като победител от тепиха и да печеля златото, което е най-важното за мен. Подготовката за Олимпиадата върви хубаво към този момент, всичко върви, както сме го възнамерявали. Каквото стане - стане, само че другояче тръгваме, с цел да стана олимпийски първенец. Преди да изляза за среща, за борба, татко ми ме приготвя, дава ми последни препоръки, най-важни и скъпи препоръки, с които аз още повече групирам мощ и потеглям за мощна борба до дъно ", показа самият Едмонд.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР