Синът на легендата от Военния театър Александър Дойнов стана татко

...
Синът на легендата от Военния театър Александър Дойнов стана татко
Коментари Харесай

Сашо Дойнов стана дядо на внучка

Синът на легендата от Военния спектакъл Александър Дойнов стана баща на момиченце. Наследникът на 64-годишния артист и неговата другарка Марчела Димова станаха родители на 10 юни. „ Казал съм с ръка на сърцето, че цялостен живот съм желал да имам момче, само че каквото е споделил Господ, такова ще си го обичаме “, разяснява преди време новоизлюпеният баща в обществените мрежи.

Той заяви радостната вест, че е станал татко на 10 юни по обяд, само че резервира пола на новороденото в загадка. Приятели на младия артист обаче разкриха, че е момиче. Бебето не било планувано. Марчела подала теста за бременност с две черти на него и в началото Дойнов-младши помислил, че е дъвка. След това схванал какво е, а насладата му била неописуема. Двамата с Марчела са дружно от 2 години и отглеждат две кучета и котка.

Колоритният зевзек Сашо Дойнов бил доста завързан към сина си, защото го отглеждал самичък от 9-годишен. След развода с майка му дребният Станислав предпочел да живее с баща си. От първия си брак звездата на Военния спектакъл имал щерка, която умряла като бебе от недостатък на сърцето.

Дойнов-старши научил новината, че ще става дядо по телефона. „ Първо се обадих на татко ми, само че му го оповестих по този начин фино... Казах му: „ Ало, дядо Сашо, по какъв начин си? “ Той незабавно отговори: „ Защо пък дядо, аз не съм дядо! “ Последвалите от мен думи бяха: „ Да, обаче ще ставаш. “ Оттам се чуха крясъци и викове, изпусна телефона от неспокойствие. Вдигна го и продължи. Прибрах се и не знаехме какво ни се случва – той дядо, а аз татко. Беше ужасно “, споделя Станислав, който е артист в „ Нов театър-НДК ”, написа " Уикенд ".
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР