Синът на легендата на Военния театър Александър Дойнов – Станислав

...
Синът на легендата на Военния театър Александър Дойнов – Станислав
Коментари Харесай

Сашо Дойнов Чака Първо Внуче

Синът на легендата на Военния спектакъл Александър Дойнов – Станислав чака първородния си правоприемник. Това разгласи бъдещият баща пред „ Телеграф “. Негова другарка Марчела Димова е в пета седмица от бременността.

Това ще бъде първо дете за надарения режисьор и половинката му и първо внуче за 64-годишния артист. „ Не беше планувано. Моята другарка пристигна при мен и ми даде теста, в началото видях опаковката, счетох го за дъвка – нямах никаква визия. В идващия миг видях двете чертички. Казах „ какво е това “, а тя е усмихна необятно. Бях в колата, дружно с момчетата, с които работим по новия вид на пиесата „ Секс, опиати и хип-хоп “. И тримата се шашнахме, беше неописуема наслада. Марчела е в петата седмица. Казал съм с ръка на сърцето, че цялостен живот съм желал да имам момче, само че каквото е споделил Господ, такова ще си го обичаме “, споделя Станислав Дойнов пред „ Телеграф “.

Той и хубавицата са двойка от две години, живеят дружно и се грижат за домашните си любимци – две кучета и една котка.

Сашо Дойнов научил щастливата новина по телефона, от наслада го изтървал на земята. „ Първо се обадих на татко ми, само че му го оповестих по този начин тънко… Казах му: „ Ало, дядо Сашо, по какъв начин си? “ Той незабавно отговори: „ Защо пък дядо, аз не съм дядо! “ Последвалите от мен думи бяха: „ Да, обаче ще ставаш. “ Оттам се чуха крясъци и викове, изпусна телефона от неспокойствие. Вдигна го и продължи. Прибрах се и не знаехме какво ни се случва – той дядо, а аз татко. Беше ужасно “, добавя Станислав, който е безапелационен, че Марчела е дамата, с който ще гради семейство.

Очаква се рожбата им да се появи на бял свят през лятото на 2020-та година.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР