Синът на легендата Георги Аспарухов - Андрей, обяви чрез своя

...
Синът на легендата Георги Аспарухов - Андрей, обяви чрез своя
Коментари Харесай

Синът на Гунди прекратява дарителската кампания на Левски заради скандала с HelpKarma

Синът на легендата Георги Аспарухов - Андрей, разгласи посредством своя формален профил във Facebook, че краткотрайно приключва дарителската акция " 1000 за Левски ". Основната причина е платформата HelpKarma, която през последните дни бе уличена във финансови нередности.

" Със страдание би трябвало да споделя, че най-малко краткотрайно приключвам дарителската акция “1000 за Левски”. При създалата се обстановка с платформата HelpKarma, считам, че не би било редно да продължим потреблението ѝ.

Въпреки, че HelpKarma до момента са точни и правилни към акцията, и всички дарени средства са преведени по предопределение, без закъснение или спомагателни удръжки, не считам, че мога да продължа при създалата се обстановка.

Средствата събрани през месец Октомври ще бъдат преведени още на следващия ден, след което взаимно с ПФК Левски ще показва доклад за даренията и тяхното потребление.

Подпомагането за Академията на " Левски " е нещо доста персонално за мен. Огромни благодарности за тези 261 донори, които ми повярваха и се причислиха с отделените еднократни или месечни средства към тази концепция. Тя съумя, и уповавам се да продължим започнатото, тъй като тези деца и техните треньори в действителност имат потребност от хора, като вас! Благодаря! ", написа Андрей Аспарухов в профила си във Facebook.

Със страдание би трябвало да споделя, че най-малко краткотрайно приключвам дарителската акция “1000 за Левски”. При създалата се...
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР