Синът на легендарния Дейвид Боуи Дънкан Джоунс от години е

...
Синът на легендарния Дейвид Боуи Дънкан Джоунс от години е
Коментари Харесай

Неонова носталгия от Дънкан Джоунс

Синът на именития Дейвид Боуи Дънкан Джоунс от години е сполучлив режисьор, а в този момент е готово със своя желан план, озаглавен “Mute ”. Джоунс го разказва като неговия персонален “Дон Кихот ” в прилика с едноименния спорен филм на Тери Гилиъ. Проектът най-сетне стана факт, с помощта на Netflix, които ще го разпространят на своята платформа в края на февруари.

 39_3

Действието на “Mute ” се развива в Берлин в близкото бъдеще и споделя историята на Лио Бейлър (Александър Скарсгард) – барман, който след случай в детството си е изгубил способността да приказва. Единственото хубаво нещо в живота на Лио и съществена причина той да живее в Берилн е красивата му другарка Наадира (Зейнеб Салех). Когато тя изчезва ненадейно, Лио потегля по следите?, а търсенето му го води надълбоко в най-мрачните кътчета на града, където среща Кактус Бил (Пол Ръд) и Дък (Джъстин Теру) – странна двойка остроумни американски хирурзи, които имат своя лична задача и са единствената улика в търсенето на любовта му.

Според самия Джоунс “Mute ” съставлява “духовно продължение ” на сполучливия му дебют “Луна ” (има клюки, че ще забележим или чуем героя на Сам Рокуел), а главно ентусиазъм за кино лентата му е бил “Блейд Рънър ”.

Режисьор на „ Mute ” е Дънкан Джоунс („ Луна “, „ Първичен код “, „ Warcraft: Началото “), който е и сценарист наедно с Майкъл Робърт Джонсън и Деймън Пипълс. В функциите са Александър Скарсгард, Пол Ръд, Джъстин Теру, Зейнеб Салех, Робърт Шийън, Гилбърт Оууор и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР