Синът на легендарния актьор Тодор Колев от брака му с

...
Синът на легендарния актьор Тодор Колев от брака му с
Коментари Харесай

Синът на легендарния Тодор Колев прекъсна черната серия в живота си

Синът на именития артист Тодор Колев от брака му с шуменката Иорданка Кирилова още веднъж е на крилете на любовта след две тежки раздели.

Александър самичък оповести щастливата новина, но не пожела да разкрие самоличността на новата жена до себе си. Наследникът на огромния актьор предпочитал връзката му да бъде надалеч от светлините на прожекторите, така като предишните му любовни връзки бяха обществено притежание и приключиха с крушение.

Освен с нова обич Сашо може да се похвали и с нова работа. Той е почнал като специалист към американска компания за обезпечаване, но това никога не значи, че е напуснал рамките на родината. Мащабната компания, чиято централа се намира в Кеймбридж, щата Масачузетс, предлага опция за отдалечена работа на своите чиновници от всички точки на света, а заплащането е повече от положително. Преди да започва кариерата си в интернационалния осигурителен колос, Александър беше част от екипа на компанията на брачна половинка на ТВ водещата Нана Гладуиш.

Александър Колев е наследник на Тодор Колев от Йорданка, която е втората брачна половинка на артиста. Тя от дълги години живее в Канада.

Колев-младши е наследил музикалния гений на известния си татко, но пред цигулката е избрал ударните принадлежности. Досега е свирил с разнообразни банди в нощни клубове, а напоследък музиката му е единствено занимание.

През 2019 година Александър се раздели с годеницата си Деница, с която не криеха любовта си в обществените мрежи и мислеха за венчило. Две години по-рано пък той се разведе с първата си брачна половинка Ани Тенева, с която се взеха на дискретна гала в фамилната къща в Симеоново през 2013 година Тогава Александър бе по едно и също време благополучен и печален, тъй като татко му към този момент не бе сред живите, с цел да го види като младоженец. Две лета по-късно с Ани им се роди дъщеричка, на която двамата дадоха красивото име Изабела, а малко по-късно се разделиха, само че резервираха положителния звук.

Александър е в отлични връзки и със своята сестра Албена Колева, която е дете на Тодор Колев от първия му брак с Адриана Палюшева. Преди две години те съумяха да уредят изцяло въпроса с наследството от татко им, след като дълго време се съдиха с последната му жена Мария, която претендираше за лъвския къс от имуществото на починалия си брачен партньор. В последна сметка съдът раздели противоречивите парцели, а децата на актьора взеха решение да продадат жилището му в София и да си поделят сумата по равно, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР