Синът на Кристиано Роналдо - Роналдо-младши, все по-уверено върви по

...
Синът на Кристиано Роналдо - Роналдо-младши, все по-уверено върви по
Коментари Харесай

Синът на Роналдо впечатли със страхотно изпълнение на свободен удар

Синът на Кристиано Роналдо - Роналдо-младши, все по-уверено върви по стъпките на именития си татко. Най-големият правоприемник на португалската звезда към този момент е на 13 години и мина през школите на Реал Мадрид, Ювентус и Манчестър Юнайтед, а в този момент тренира в академията на сегашния клуб на Роналдо Ал Насър в Саудитска Арабия.


Роналдо-младши има упоритост да последва татко си в професионалния футбол и към този момент демонстрира част от качествата, които е наследил. В обществените мрежи се появи видео от подготовка на младежа, на което се вижда по какъв начин той вкарва от свободен удар с извънредно акуратен удар, който попада тъкмо в ъгъла на вратата.

Самият Роналдо не обича да приказва за вероятностите на сина си да тръгне по неговия път, само че един път насочи остри рецензии към него. " Понякога съм непоколебим с него, тъй като той пие " Кока-кола " и " Фанта ", което ме вбесява. Карам му се, когато яде чипс, пържени картофи и всички неща, които не претърпявам ", показа петкратният притежател на Златната топка преди време.

38-годишният Роналдо е прочут с маниакалната си здравословна диета, която той твърди, че е в основата на дълголетната му кариера. Португалският национал в никакъв случай не си разрешава да яде нездравословна храна, а настрана влага големи средства в своята физическа подготовка и възобновяване, отвън ежедневните тренировки с клубния си отбор.

Всичко това наподобява дава резултат, защото Кристиано Роналдо приключи 2023 година като най-хубавия голмайстор в света. Португалецът означи общо 54 попадения за миналите 12 месеца, с което изпревари звезди като Хари Кейн (52), Килиан Мбапе (52) и Ерлинг Холанд (50). /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР