Синът на Кръстника на българска мафия - Иво Карамански-младши, глези

...
Синът на Кръстника на българска мафия - Иво Карамански-младши, глези
Коментари Харесай

Синът на Кръстника глези гаджето на круиз

Синът на Кръстника на българска мафия - Иво Карамански-младши, глези новото си гадже като същинска принцеса.



Младежът, който е кръстен на татко си, качи другарка си Антоанет Пепе на круизен транспортен съд, с който ще обикалят из света.

Пътешествието на влюбените гълъбчета ще продължи няколко седмици. В момента те се намират на турските курорти, само че скоро опрашват към друга дестинация, похвали се самата Пепе.

Наследникът на Кръстника и интернет звездата се качват на големия транспортен съд, който образно доста наподобява на " Титаник ". Също като именития кораб и на този има куп улеснения и екстри. Цената за единствено седмица на ултрамодерния транспортен съд е няколко хиляди $, само че това не е проблем за двойката, защото и Карамански-младши, и Антоанет Пепе има много солидни финансови благоприятни условия.

На разположение на новоизлюпената световна двойка са няколко басейна, куп заведения за хранене, които оферират разнообразна храна, СПА център и други глезотийки. Всяка вечер в една от залите има грандиозно зрелище. Хванати за ръка, Иво Карамански-младши и Пепе се любуват на необикновено танцово зрелище. През деня хубавицата се припича на палубата, където са сложени съвременни шезлонги.

 

 Мацката не стопира да се хвали, че е на круиз

Мацката не стопира да се хвали, че е на круиз

Интересно е да се означи, че на круиза Антоанет е с едно от децата. Мацката има трима наследници от двама разнообразни мъже. От последния й другар - Филип, е най-малката й рожба. Заради сина на Кръстника Пепе изоставя някогашния си към този момент мъж, с който бяха дружно няколко години.

Антоанет и мафиотският правоприемник към момента се крият. Затова и мацката не го демонстрира на фотоси, макар че се спуква да качва от кораба.

Иво и Тонка Пепелджийска, както е същинското име на русокоската, въртят обич от няколко месеца. Карамански-младши е с цели 7 години по-млад от изгората си.

 

 Пепе вечеря с едно от децата й

Пепе вечеря с едно от децата й

Младежът към този момент е срещнал обичаната си със фамилията си. Александър Сано и Нели Атанасова утвърждават избора му и се радват, че синът им най-сетне е срещнал огромната обич. Карамански-младши е доведен наследник на артиста, който го обича и се грижи за него като за лично дете. Новата двойка гостува на артиста и половинката му във Видин. Край Дунава Сано снима нов сериал цяло лято.

Преди по-малко от година Иво Карамански претърпя случай. Синът на Кръстника катастрофира в Нидерландия. И загуби ръката си. Наскоро му беше сложена нова бионична ръка, с която ще може да прави всичко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР