Синът на Корнелия Нинова – Рафаел, не може да се

...
Синът на Корнелия Нинова – Рафаел, не може да се
Коментари Харесай

Синът на Корнелия Нинова блокиран в Ню Йорк

 Синът на Корнелия Нинова – Рафаел, не може да се върне у нас и е блокиран в Ню Йорк, където живее. Лидерката на Българска социалистическа партия е в суматоха за ориста на единствения си правоприемник, който се оказа в един от американските епицентъри на жестоката болест.

Шефовете на световноизвестната банка на клана Ротшилд " Голдман Сакс ", за която работи наследникът й, забранили на всички свои чиновници да летят отвън Америка. Причината са изключителните ограничения за сигурност поради пандемията от ковид. Така 27-годишният Рафаел останал блокиран и няма да може да се прибира до България за известно време.

Ако епидемията продължи да се разраства, Рафи най-вероятно ще прекара Великден самичък в Щатите, а не при родителите си. Банката подхванала крутите ограничения, откакто станало ясно, че има случай на инфектиран с ковид на " Уолстрийт “. Разпередено било всички нейни чиновници, които са летели до най-рисковите страни Китай и Италия, да бъдат подложени на 14 дни карантина преди да стъпят в офисите им.

От 3 години и 9 месеца Рафаел е финансов анализатор в една от най-старите капиталови банки в света. Тя е финансов съветник на редица авторитетни компании, държавни управления и фамилии по целия свят. Наследникът на социалистката се откри в Ню Йорк незабавно, откакто се дипломира в университета " Бъркли “ в Калифорния. Рафаел живее в необятен апартамент в един от най-престижните квартали в света – " Манхатън “. За разлика от цапнатата си в устата майка, той бил доска непретенциозен и избягвал да влиза в спорове.

Рафаел отпътувал за Щатите, с цел да следва математика, статистика и стопанска система, преди 8 години. Още като възпитаник в Софийската математическа гимназия синът на Нинова почнал да печели национални и интернационалните олимпиади. Негови съученици още помнят по какъв начин  учителката им по математика ги насърчавала да отидат на съревнование, когато Рафи не върви, защото имали някакъв късмет да съумеят, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР