Синът на кмета на Смолян открил колата с убитите в

...
Синът на кмета на Смолян открил колата с убитите в
Коментари Харесай

Роднини на убитата Нина настоявали да се раздели с Антон

Синът на кмета на Смолян разкрил колата с убитите в Пампорово Версиии за убийството на Антон и Николина в Пампорово Ето какво е написал Антон преди кървавата драма в Пампорово Ицо Петрофф с шокиращи разкрития за убийството в Пампорово

Роднините на брутално разстреляната от рок-музиканта Антон Бояджийски Николина Попова не са одобрявали връзката й с него. Не са го харесвали. Настоявали са да се разделят и Нина да поеме по нов път в живота. За всички е било чудно и неразбиращо по какъв начин тази слънчева, положителна, усмихната жена живее и дели една постелка с мрачния, навъсен мъж, написа Блиц като се базира на непосредствен до роднините на убитата банкерка.

 Антон изпадал от време на време в гняв, в депресивни положения. Ставал изключително затворен, създавал е проблеми на Нина. Предполага се, че тя в действителност е решила да направи решителната стъпка и да се раздели с мъжа, с който е живяла от 5 години. Водили са дълги диалози, Антон не е бил склонен да се разделят. Бояджийски е бил без непрекъсната работа и без непрекъснат приход, бил е финансово подвластен от обичаната си.

Вероятно в нощта на разстрела абсурдът е ескалирал точно поради диалог за разлъка, музикантът е излязъл отвън нерви и е сграбчил револвера. С два патрона в гърдите и един в главата е убита Нина, по-късно той е насочил дулото към своята глава и се е самоубил.

 Както Марица.бг заяви, нещастието се разигра на 13 против 14 февруари в курорта Пампорово. Двата натрупа бяха открити в автомобила на Антон от сина на кмета на кмета на Смолян Тодор Мелемов, който инцидентно е минал оттова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР