Синът на Катя Лерца – Костадин и приятелите му, които

...
Синът на Катя Лерца – Костадин и приятелите му, които
Коментари Харесай

Синът на Катя Лерца с условна присъда за отвличане и побой

Синът на Катя Лерца – Костадин и приятелите му, които похитиха мъж и го пребиха на хижа " Здравец " получиха присъди.

Срещу четиримата са подигнати по две обвинявания – за похищение на техен прочут и за обир на същия, от който през нощта на 19 септември 2020 година са взели, посредством мощ и заплашване, мобилен телефон, 20 лв. и дебитна карта. Откарали потърпевшия на хижа " Здравец ", нанесли му побой, съблекли го чисто гол и издевателствали над него.

Вчера Йордан Арбалиев, Стефан Харизанов и Илиян Смиленов и синът на Лерца Костадин Костадинов подписаха съглашение с прокуратурата, написа TrafficNews.

Арбалиев, Харизанов, Смиленов и Костадинов бяха задържани след похищение и подигравка с 44-годишен мъж. Гнусната история се е разигра в средата на септември.

От следствието излиза наяве, че Костадин и приятелите му, блъснали по няколко напитки и отишли да видят по кое време длъжникът ще си върне борчовете. Намерили го в дома му и го поканили да се почерпят в ранчо, покрай ЖП линията в регион " Тракия ".

След бутилка водка пристрастеностите се разпалили и Костадин почнал да упорства гостът да върне дълга си. Мъжът заречен в понеделник да възвърне част от сумата и също по този начин да каже в коя заложна къща е оставил моторната резачка.

Това обаче не задоволило компанията, тъй като четиримата го качили в колата на единия и потеглили към хижа " Здравец ". Там го набили, съблекли му облеклата, заплашвали го, а един от похитителите даже уринирал върху него.

След подписване на съглашението синът на Лерца – Костадин, бе осъден с 2 години и 6 месеца условно с 4,6 години изпитателен период. Подобна присъда получи и Илиян Смиленов. Йордан Арбалиев получи 3 години условно с 5 години изпитателен период.

Единствено Стефан Харизанов ще изтърпи наказването си дейно. Той отива в пандиза за 3 години, при първичен общ режим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР