Синът на Катето Евро - Сашо Кадиев, се раздели с

...
Синът на Катето Евро - Сашо Кадиев, се раздели с
Коментари Харесай

ХАРЕМ: Бившата на Сашо Кадиев му честити годежа с новата

Синът на Катето Евро - Сашо Кадиев, се раздели с майката на щерка си Таня преди 3 години, а баш на Бъдни вечер предложи брак на новата си другарка Ивелина Чоева. 

Реакцията на избраницата беше много комична и съумя да развесели всички. Майката на бъдещата младоженка също се включи с привет към влюбените, само че огромната изненада пристигна от някогашната половинка на Кадиев - Таня, която не подмина новината за годежа.

Предстоящата женитба зарадва доста почитатели и другари на двойката, а Катето Евро мазета риобата с коментара си: " Саше, може ли при жива майка да се жениш ". Майката на Ивелина също ги поздрави, само че по напълно обичайния метод: " Развълнувано бие майчиното сърце, Бог да е с вас в любовта и живота ". 

Не закъсня и честитката от някогашната половинка на Кадиев и майка на детето му Таня Тончева, с което тя сподели, че макар раздялата двамата поддържат положителни връзки. Дори е разгласила фотография от друга Коледа, където са дружно с баба Катя и дребната Катя.

Майката на Сашко в никакъв случай не е крила, че държи доста на някогашната му и двете са в прелестни връзки. Кадиев също съумява да прави сполучливи маневри сред предходната и сегашната си половинка, а преди година даже ги заведе и двете на море.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР