Синът на известния столипиновски барон Асан Кучкаря отново ще се

...
Синът на известния столипиновски барон Асан Кучкаря отново ще се
Коментари Харесай

Синът на Асан Кучкаря отива на съд, набил шофьор на рейс в Столипиново

Синът на известния столипиновски барон Асан Кучкаря още веднъж ще се изправи пред Пловдивския областен съд по обвиняване за причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди. Това е втори опит за осъществяване на разпоредително съвещание, откакто при започване на януари, делото беше върнато в досъдебна фаза. Причината бе неточност в обвинителния акт, където е сбъркана годината на осъществяване на закононарушението.
Прочетете още
Известният в Столипиново Ейвер Мехмед този път попада под ударите на закона за побой над водач от градския превоз. Новата дата на процеса е 30 март - четвъртък.

Въпреки, че непрекъснато надвишава границите на естественото държание, Ейвер сега работи като обществен помощник по план за обществени услуги.

За съответния случай на агресивния пловдивчанин е повдигнато обвиняване, за това, че на 28 октомври 2022 година, по хулигански подбуди, причинил на водач на рейс лека телесна щета.

Пострадалият Бисер Асенов работел като водач от градския превоз в Пловдив и по време на случая изпълнявал служебните си отговорности. На 28 октомври 2022 година се намирал на последна спирка по маршрута, която била на ул. “Калина “ в кв. " Столипиново ", където спрял за престой върху остров, построен на ул. “Калина “ наоколо до ул. “Крайречна “. Шофьорът бил самичък в рейса, който бил със разпален мотор и със затворени порти. Асенов  правил отмора, която  била в границите на 2-3 минути и изчаквал кондуктора, който слязъл на предпоследна спирка.

В същото време Ейвер Мехмед приказвал по телефона наоколо до рейса и откакто завършил диалога си, почукал на предната врата на рейса. Шофьорът отворил вратата като поканил мъжа, мислейки го за пасажер. В момента обаче, в който той влязъл в рейса, се развикал на водача за какво стопира на посоченото място. Докато Асенов се извинявал, Мехмед почнал да му нанася удари с юмруци в региона на лицето, след което го хванал с ръце и издърпал по стълбите от рейса. Бутнал го на земята и почнал да му нанася удари с ръце и крайници по лицето. Веднага щом мъжът спрял с непредизвиканата физическа експанзия, шофьорът се изправил и влезнал в рейса като затворил предната врата, а агресорът се опитвал да я отвори още веднъж.

За да се отбрани, шофьорът се обадил на тел.112, защото на място дошъл и бащата на побойника – Асан Кучкаря, който също се държал нападателно и заплашително.

След идването на униформените, нападателят бил арестуван.

С този случай Ейвер Мехмед за следващ път попада в престъпните летописи. По малко от две седмица преди побоя, различен от синовете на Асан Кучкаря беше задържан за нанасяне на междинна телесна щета на 26-годишния бербер от махалата Исус. След случая, побойникът  беше освободен от ареста с мярка за неотклонение „ подписка ”.

Припомняме, че синовете на столипиновския барон са остарели познайници на полицията, поради редица изцепки, демонстрирайки власт и състояние в махалата.

Преди година синовете на локалния главатар разгласиха скандални видеа в обществените мрежа, по какъв начин стрелят с пистолети на обществени места в махалата, като на едното се вижда, че около изстрелите се разхождат деца. В един от клиповете синовете се забавляват на типичен локални ритми, а в един момент единия „ не устоя ” и взима два пищова, на които изпразва пълнителите. В друго видео, различен от наследниците вади револвера до момента в който кара и стартира да стреля във въздуха през прозореца на колата.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР