Синът на израелския премиер Бенямин Нетаняху - Яир Нетаняху (на

...
Синът на израелския премиер Бенямин Нетаняху - Яир Нетаняху (на
Коментари Харесай

Израелско-турските отношения: Псувни и бой

Синът на израелския министър председател Бенямин Нетаняху - Яир Нетаняху (на снимката) разгласява циничен пост по адрес на Турция, съобщи нюзру.

Наследникът на министър-председателя на еврейската страна разгласява в профила си във Фейсбук знаме, което припомня националния байрак на Турция, и надпис, псуващ Турция. Публикацията бе неприсъствен отговор на изявление на Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари... към профила. Президентът на югоизточната ни съседка в коментар на конфликтите, запалени от преместването на американското посолство от Тел Авив в Ерусалим, при които починаха над 60 палестинци, назова Израел расистка страна.

От канцеларията на премиера на Израел обявиха, че Яир Нетатняху е частно лице и държавното управление на еврейската страна няма нищо общо с обявата. По-големият наследник на Бенямин Нетаняху по-късно изтри поста си.

Междувременно израелска медия заяви за нахлуване против неин екип в Истанбул. "Нашият публицист Охад Хемо и продуцент Одед Бино бяха атакувани и вербално и физически от поданици на най-големия турски град. За благополучие, на сътрудниците ни не се наложи оказване на здравна помощ ", съобщи телевизия Решет.

Коментирайки случая, израелският министър на културата и туризма Яков Левин прикани съгражданите си да не пътуват до Турция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР