Синът на избягалия от Централния софийски затвор Владимир Пелов беше

...
Синът на избягалия от Централния софийски затвор Владимир Пелов беше
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста сина на избягалия Пелов

Синът на избягалия от Централния софийски затвор Владимир Пелов беше освободен от ареста, където през вчерашния ден беше арестуван за 24 часа. От полицията прецизираха, че е била установявана неговата съпричастност към бягството на татко му.
Още през вчерашния ден обаче импровизирано се разбра, че той отхвърля да сътрудничи на следствието и против него не са открити никакви доказателства, тъй че Министерство на вътрешните работи няма учредения да го държи по-дълго.
Младежът, който носи името на татко си - Владимир Стефанов, е бил привикан в полицията дружно с още 7 души от обкръжението на татко му. Той е студент, само че огромна част от времето си прекарва в Ботевград. В РПУ-то пристигнал със личния си автомобил, който и в този момент е пред ръководството.
Майката на Владимир Пелов също бе привикана през вчерашния ден в полицейското ръководство.
Междувременно се разбра, че една от главните версии е, че предприемач е платил бягството на Пелов и другия затвориник. Твърди се, че мъжът, който се занимавал със земедели и хазарт, бил дебитор на Пелов, който преди време изпълнявал негови поръчки за палежи, рекет и даже убийства. След като влезнал в пандиза, Пелов му декларирал, че или ще го изкара оттова, или самият той ще влезе при него, тъй като знае доста неща. През това време синът му постоянно бил засичан в компанията на предприемача, а колата му - в двора на къщата му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР