Синът на хитовата чалгарка Софи Маринова е срестуван, след като

...
Синът на хитовата чалгарка Софи Маринова е срестуван, след като
Коментари Харесай

Арестуваха сина на Софи Маринова с дрога, Лоренцо се оказа рецидивист със страшни изцепки

Синът на хитовата чалгарка Софи Маринова е срестуван, откакто у него са открити опиати. Лоренцо е добре прочут на органите на реда, защото не за първи път има конфликт с тях след най-различни нарушавания на закона.

Оказва се, че проблемите на Лоренцо с опиатите не са от през днешния ден или през вчерашния ден. Колегите от организация блиц разкриват страшни детайлности, от които ще ви настръхне косата. Не желаеме да си представим какво й е на Софи Маринова сега и през какъв смут минава около сина си.

Ор варненска клиника за наркозависими рапортуваха, че преди към две години Лоренцо е бил постъпил при тях за лекуване. Маминият синковец изкарал едвам една седмица и избягал. Той дълго време се укривал и от майка си, която считала, че заплаща за лекуването на сина си.

Тогава Софи Маринова решила да измисли работа за сина си и да го води с нея по участия за компания, за което му плащала по 300 лева По този метод желала да го следи какво прави и да не му дава доста време да прави нелепости. Опитвала се да управлява и приятелския му кръг, само че очевидно не е съумяла да се оправи с тази задача.

През последното денонощие полицията е спряла кола за инспекция и измежду пасажерите, с изключение на Лоренцо, е бил и 29-годишен престъпно проявен, който е разгласен за търсене. Самият Лоренцо през септември беше разгласен за интернационално търсене, откакто водач на бус с мигранти уточни сина на Софи Маринова като предводител на интервенцията за транспортиране на незаконни мигранти.

" Вместо женитба - арест ", майтапят се в мрежата със задържането на Лоренцо. Той трябваше да вдигне женитба на 24 ноември и въпреки неговата майка да не признава същинската причина, наш кореспондент научи, че булката си е отишла и се е отказала от общуване със сина на известната певица.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР