Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от далечна

...
Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от далечна
Коментари Харесай

Синът на Гунди възмутен от чужденец в Левски, чуди се свършиха ли българите

Синът на Георги Аспарухов - Андрей, се възмути от далечна Америка на селекцията в Левски. Той засяга новото попълнение Милош Цветкович, който беше разхлабен от голобрадо момче от туристическата група Сутиеска при тъгата 0:0.

Анди излезе с коментар по адрес на сърбина във " Facebook ": " Ако в България няма по-добри десни бранители от Цветкович, нещата са доста неприятни... ", написа безусловно заслужено Аспарухов.

Цветкович несъмнено взима най-малко 5000 евро заплата, само че е на равнището на Радомир, без да наскърбяваме момчетата в Струмска популярност

Иначе противен случай съпътства срещата реванш от Лига Европа сред Сутиеска и Левски. Феновете на домакините са причакали част от българските последователи наоколо до стадиона и са ги нападнали с факли и камъни, научи Sportal.bg.

Няма съществено потърпевши хора, само че един от бусовете, които са превозвали почитателите от София. При влизането на стадиона пък локалната полиция предотврати по-сериозни конфликти сред агитките на двата отбора.

След мача локалните изпратиха българската агитка с крясъци " роми " и залп от предмети. Пострадали нямаше.

" Не мога да допускам, че този стадион има лиценз ", показа спортният шеф Даниел Боримиров. След равенството 0:0 и пропуските на черногорците обаче би трябвало да се замисли повече от кое място ги е събирал тези перли като Цветкович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР