Синът на ексвицепремиера Лидия Шулева и босовете на NEXO водят

...
Синът на ексвицепремиера Лидия Шулева и босовете на NEXO водят
Коментари Харесай

Министерски син завлечен с 500 млн. лв.

Синът на ексвицепремиера Лидия Шулева и босовете на NEXO водят каузи на Острова едни против други, които към момента не са завършили.

От сдружението за криптотърговия освен оспорват обвиняванията на Шулев, а даже го упрекват в кражба. Според думите им той е отказал да даде достъп на NEXO до  търговски акаунт на негово име, в който се съхраняват 880 биткойна на пазарна стойност към 45 млн. лв. към днешна дата.

 

Според информацията, с която разполагат осведомени, акаунтът с биткойни за десетки милиони левове е запориран от управляващите на Острова, до момента в който не завърши комерсиалното дело сред Шулев и Кънчев.

 

Както към този момент стана ясно, претенциите на наследника на Шулева са за 500 млн. $, на каквато сума предприемачът прави оценка полагащите му се 50% от акциите на NEXO.

Той е бил измежду разпитваните от прокуратурата лица по аферата NEXO, само че е отказал да одобри ролята на предпазен очевидец и да му бъде назначена полицейска защита като на подобен. 

 

Георги Шулев обаче е дал показания против NEXO още преди към година на Острова. Според мнозина точно след разкритията, направени от него се е задействала Британската организация за битка с престъпността (NCA), която също взе участие в българското следствие против криптокомпанията.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР