Синът на екскмета на Благоевград Румен Томов -Мартин се ожени

...
Синът на екскмета на Благоевград Румен Томов -Мартин се ожени
Коментари Харесай

Синът на екскмета на Благоевград Румен Томов-Мартин се ожени за любимата си Нина

Синът на екскмета на Благоевград Румен Томов -Мартин се ожени за обичаната си Нина Шопска. Родители, близки,приятели споделиха най-щастливия им ден на сватбеното им празненство в събота. Нина е танцьорка в отбор " Пирин " и е носителка на влиятелната купа " Мис Примавера " за най-красивата жена в национална носия, на фолклорен фестивал в Италия.

Часове след сватбата Мартин Томов, който е в листата за депутати в партията на Стефан Янев, за следващ път се изясни в обич на брачната половинка си и написа във Facebook: " Преди съвсем 3 години събитията се стекоха по този начин, че се наложи да се върна в Благоевград, града, в който съм израснал, по-късно повече от 13 години в София.

Да се върна, означаваше значително да се откажа от живота си подобен, какъвто беше - другари, познати, бизнес, метод на живот. Връщането в Благоевград значеше и да попадна в изцяло нова и друга обстановка - и професионална, и житейска.

Решението да се върна в действителност се оказа доста елементарно за взимане - беше в името на моето семейство, беше въпрос на това когато би трябвало, да бъда до своите родители, с помощта на които съм индивидът, който съм и които са ме научили, че фамилията е най-важното нещо в живота.

Вече имам и свое лично семейство. Сигурен съм, че стъпвайки върху образеца, който сме имали както аз, по този начин и моята прелестна брачна половинка, ще съумеем да изградим крепко, любящо и сплотено семейство, да бъдем постоянно един до различен и да се поддържаме. Обичам те! "

Пожелаваме на младото семейство доста обич, сбъдване на всички фантазии, красиви деца и безкрайни мигове на благополучие.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР