Синът на доскоршния шеф на БФС Борислав Михайлов – Николай

...
Синът на доскоршния шеф на БФС Борислав Михайлов – Николай
Коментари Харесай

Оха: Ники М. Купува Най-Скъпата Къща В България

Синът на доскоршния началник на БФС Борислав Михайлов – Николай купува най-скъпия парцел в страната. Къщата в емблематичния и суперскъп квартал на София “Бояна” се продава от началото на годината за рекордните 3,6 милиона евро и след десетки огледи от куп платежоспособни предприемачи, политици и чужденци, към този момент е съвсем в ръцете на резервата в националния ни тим.

Палатът, ситуиран на цели 2 декара в полите на Витоша, е извънреден със своя интериор, ландшафт и с опциите, които дава за бизнес. Сградата бе показана даже в едно от броевете на влиятелното издание “Ню Йорк Таймс”, а архитектурата е неведнъж награждавана от разнообразни организации.

По наша информация началото на договарянията за първокласния парцел с Ники Михайлов е почнало в края на лятото, преди да гръмне расисткият скандал и преди баща му да загуби сладкия си пост в БФС, написа Lupa.bg. Синът му съобразително се опитал да смъкна от цената, само че брокерите, занимаващи се с продажбата на къщата бързо го убедили, че това е златна инвестиция в бъдещето и че поради големия балон в цените на недвижимите парцели в столицата, сумата е последна.

Не е загадка, че вратарят от години се занимава освен с футбол, само че и с недвижими парцели и покупко-продажба на коли като притежател на компанията “Гранде-НМ” ЕООД. В момента той продължава да я движи, въпреки в комерсиалните регистри тя официално да се ръководи от неговия съдружник 24-годишния Павлин Николов. Малката Перука не крие слабостта си към кв. “Бояна”, където е и Домът на футбола.
През 2017 година инспектори от Националната организация за приходите (НАП) влязоха на инспекция в неговия бар “Гранде” в базата на БФС, което е негова благосъстоятелност точно посредством тази компания.
Комплексът беше открит на 17 ноември 2016 година Базата, включваща футболни терени, многофункционална спортна зала, административна постройка и хотел, е на стойност 10 млн. евро. Почти цялата сума – 9.5 милиона, беше отпусната по стратегии на УЕФА и ФИФА, а останалата част пристигна от бюджета на БФС.

Явно втората крупна инвестиция на 31-годишния футболист след покупката на бара, отново ще е в Бояна. Този път обаче не за няколко хилядарки, а за няколко милиона. Запознати с договарянията за палата настояват, че парафите и за продажбата от притежателите ще бъдат положени до няколко седмици и договорката ще бъде реалност преди Нова година. Не е ясно обаче дали синът на футболната ни легенда от Съединени американски щати ’94 я води самичък или ще я подписа още веднъж посредством свои подставени лица.

Ако стане притежател на най-скъпата къща у нас, той ще се радва на невероятна панорама към Витоша и целодневно безоблачен двор, камина с височина 2 метра, панорамна столова, първокласно обзаведена кухня, скрита зад плаващи панели с електронно ръководство на всички уреди.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР