Синът на Джо Байдън, Хънтър не посочва в данъчната си

...
Синът на Джо Байдън, Хънтър не посочва в данъчната си
Коментари Харесай

Уличиха в поредна данъчна шашма сина на Джо Байдън

Синът на Джо Байдън, Хънтър не показва в данъчната си декларация към 400 хиляди $, извоювани от украинската газова компания „ Бурисма “, оповестява „ Фокс Нюз “, базирайки се на имейли от Байдън-младши и неговия финансов консултант.

Както по-рано оповестиха международните медии, американското министерство на правораздаването, като част от следствието на данъчните каузи на сина на Джо Байдън, Хънтър, изиска информация за връзките му с украинската газова компания „ Бурисма “ и „ две дузини други организации “.

Документът, посочен от канала, е от 16 януари 2017 година Неговият създател, юрист Ервин Шервин, проучва данъчните доходи на Хънтър Байдън за 2013-2015 година

“През 2014 година се присъединихте към борда на „ Бурисма “ и ние към момента би трябвало да създадем данъчни корекции заради неуточнените доходи от „ Бурисма “. Това са към 400 000 долара”, написа той.

В писмото се показва, че Байдън-младши е отчел приход от 847 328 $ през 2014 година, до момента в който в реалност цифрата е била 1 247 328 $.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР