Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки ще навъши 3

...
Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки ще навъши 3
Коментари Харесай

Диляна Попова изкарва пари от сина си

Синът на Диляна Попова и Асен Блатечки ще навъши 3 години през септември, само че към този момент заработва първите си пари, научи HotArena.

Извънбрачното отроче на звездата от „ Стъклен дом ” и „ Фамилията ” се снима в рекламни клипове на козметични артикули. Последният ангажимент на малчугана е фотоси за артикули за коса. 

  Година след раждането на Борил самотната майка Диляна се върна към работата си на модел. В края на предходната година бизнесът на Диляна претърпя банкрут. От дълги години тя работеше по лични сбирки облекла, които се радваха на интерес от страна на младите девойки. Въпреки солените цени, те се купуваха като топъл самун. След като роди сина си, Диляна се зае да прави линия за бебета, само че проектите й по този начин и не се реализираха. Отдадена напълно на майчинството, Попова загърби бизнеса. За да не остане напълно без пари и с цел да продължи да поддържа високи си стандарт на живот, брюнетката стана рекламно лице на разнообразни конкурентни марки. 

Диляна почнала да приема оферти за работа за всевъзможни фотосесии, от които си докарва месечните приходи. Синеоката хубавица от Гулянци сама отглежда сина си откакто Блатечки избра да се върне при брачната половинка си Катерина още, когато манекенката бе в напреднала бременност. Лошото момче на българското кино обаче продължава да се раздира сред двете дами.

Актьорът публично разгласи, че е разграничен с Диляна и живее със брачната половинка си, само че едвам смогва по този начин да разпределя уговорките си, че да съумява да се грижи и за двете си фамилии. 46-годишният артист избра да живее с дългогодишната си половинка Катерина Горанова и 16-годишната им щерка, само че всеки ден намира време да посети някогашната си държанка Диляна и Борил. Малчуганът безусловно е одрал кожата на своя прочут баща и е негово умалено копие, предават от Телеграф.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР