Синът на Диляна Попова Борил с всеки изминал ден заприличва

...
Синът на Диляна Попова Борил с всеки изминал ден заприличва
Коментари Харесай

Синът на Диляна Попова и Блатечки е одрал кожата на баща си

Синът на Диляна Попова Борил с всеки минал ден замязва от ден на ден и повече на своя баща. Макар с артиста Асен Блатечки да не живеят под един покрив, кръвта вода не става и момченцето към този момент много припомня за него по лъчение. Това без подозрение основава известни неудобства на моделката, която след раздялата си със звездата от „ Стъклен дом ” поставя огромни старания да продължи да живее своя живот по същия метод както в предишното, написа " Уикенд ".

Асен и Диляна прекомерно за малко останаха двойка след разкритията за тайната си връзка. Тя се случи по времето, в което още публично артистът живееше с актрисата Катерина Горанова и щерка им. Излизането на ярко на връзките му с Диляна обаче станаха причина да се реалокира с нея под един покрив. Ситуацията продължи прекомерно малко, с цел да може някой да повярва, че двамата ще съумеят да основат семейство. Раждането на синът им Борил унищожи нежните им връзки и двамата продължиха всеки по своя си път. Асен се върна при Катерина Горанова и щерка им, а Диляна потърси помощ в грижите за бебето от майка си и сестра си, които незабавно се притекоха да я утешат.



Днес, съвсем 3 години след тези събития, Попова все по този начин гледа сама сина си, а татко му оказва помощ с парична прехрана и грижи всеки вероятен уикенд. Моделката считала, че най-важното за детето било да е в спокойна и здравословна среда, за това по никакъв метод не желала да демонстрира какъв брой е разочарована от тази съвременна форма на родителство. Най-много държала Борил и Асен да имат своите мъжки срещи, в които дребният да построи своя образец в живота.



Диляна разбирала, че като жена тя няма по какъв начин да възпита в детето мъжки качества и разчитала, че Блатечки ще успее да се оправи с тази задача, въпреки и от разстояние. Малкият към този момент имитирал негови жестове, думи и даже погледи, с които реагирал на разнообразни обстановки.
„ Ако човек го огледа от страни, ще каже, че е един дребен Асенчо”, споделят близки до моделката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР