Синът на Деси Слава е вече голям мъж и живее

...
Синът на Деси Слава е вече голям мъж и живее
Коментари Харесай

Love is in the air: Майки на Деси Слава си хвана уникална мацка за гадже, показаха си жилището

Синът на Деси Слава е към този момент огромен мъж и живее изцяло независимо, само че не е самичък, а със своята обичана Анджи. Двамата с хубавицата са мощно влюбени, а доказателството е, че към този момент живеят дружно в много готино жилище, в случай че съдим от фотос, който Майки показа в Instagram.

Виж още: Азис е умрял?! Кралят на поп-фолка скочи на фалшив вест, закани се да кълне драскачите 

 Instagram

21-годишният Майки и Анджи са дружно към този момент от известно време, само че той рядко споделя в Instagram фотоси с нея, само че си проличава от дребното, които са обществени, че брюнетката е огромна хубавица. Родните таблоиди настояват, че точно заживяването им в общо жилеще е идната сериозна стъпка в живота им, само че не излиза наяве къде тъкмо са се преместили и чие е жилището. 

Виж още: " Обичам те, богатство прелестно ": Лидия изкуши с нова порция фотоси, само че и забавно признание 

 Instagram

" Щаcтлива cъм, че животът ни cъбpа и имаме шанса да се разбираме, почитаме и да бъдем във всеки един миг един до различен ", писа по-рано хубавицата Анджи в обществените мрежи. Дecи Слaвa пpизнaвa, чe ce paдвa нa вpъзĸaтa нa cинa cи, а Aнджи пpиcъcтвa нa вcичĸи ceмeйни cбиpĸи. Тя е била и нa ĸpъщeнeтo нa пo-мaлĸия cин нa Дecи oт вpъзĸaтa ѝ c Блaгoй Haйдeнoв.

Изображение: https://www.instagram.com/maiki_valkov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР