Синът на чеченския лидер Рамзан Кадиров получи днес трети медал

...
Синът на чеченския лидер Рамзан Кадиров получи днес трети медал
Коментари Харесай

След жесток побой над затворник: Малолетният син на чеченския лидер Рамзан Кадиров с три отличия

Синът на чеченския водач Рамзан Кадиров получи през днешния ден трети орден за по-малко от месец. Наградите му бяха връчени, откакто нанесе побой на пандизчия, упрекнат, че е изгорил Корана, написа Би Би Си.

Рашид Темрезов, началник на кавказката Карачаево-Черкезка самостоятелна област, разгласи в " Телеграм ", че удостоява

Разговорът им идва след изказванията за влошено здравословно положение на чеченски водач

15-годишният Адам Кадиров е почетен с най-високото отличие на своя район като самопризнание за „ персоналния му принос за развиването на междуетническото и междурегионалното единение и укрепването на обичайните ислямски полезности “, разгласи Рашид Темрезов, началник на кавказката Карачаево-Черкезка самостоятелна област.

Вчера синът на Рамзан Кадиров получи второто по значителност отличие в Татарстан, друга съветска република с мюсюлманско болшинство, оповестяват чеченски представители, представени от съветски медии.

„ Във всеки случай президентската администрация мъчно може да издава здравни документи “, изясни иронично представителят Дмитрий Песков

Адам Кадиров беше награден, макар че депутатът от Татарстан Азат Хамаев обществено сложи под въпрос върховенството на закона в Русия след появяването на видеоклип, на който се вижда по какъв начин Адам Кадиров бие младия Никита Журавел, упрекнат в изгаряне на Корана.

Кадрите бяха оповестени в края на септември от Рамзан Кадиров, който съобщи, че се „ гордее “ със сина си. Лидерът на Татарстан Рустам Миниханов се разграничи от рецензиите на депутата, който се принуди да се извини за думите си.

На 6 октомври Адам Кадиров получи премията „ Герой на Чечния “.

В края на септември представителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли да разяснява фрагментите с насилието на Адам Кадиров против арестувания мъж.

Рамзан Кадиров е съдружник на президента Владимир Путин, упрекван в голям брой нарушавания на човешките права в ръководената от него република и организирането на отвличания и убийства на свои съперници както в Русия, по този начин и в чужбина, напомня Агенция Франс Прес.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР