Синът на чеченския лидер Рамзан Кадиров, който беше в ареста

...
Синът на чеченския лидер Рамзан Кадиров, който беше в ареста
Коментари Харесай

Синът на Рамзан Кадиров става наблюдател на чеченския стрелкови батальон

Синът на чеченския водач Рамзан Кадиров, който беше в ареста по-рано тази година, е назначен за наблюдаващ в нов батальон, който е част от силите на Министерството на защитата на Русия. Това разгласи Адам Делимханов, началник на чеченската дивизия в съветската национална армия и член на съветския парламент, оповестява " Ройтерс ".

Адам Кадиров, който предходната седмица навърши 16 години и неотдавна беше назначен за основен телохранител на татко си, беше показан във видеоклип в обществените мрежи по какъв начин бие с юмруци и рита пандизчия, упрекнат в изгаряне на Корана.

през септември. То беше остро наказано, в това число от някои прокремълски хардлайнери. Рамзан Кадиров е правилен съдружник на президента Владимир Путин. Тогава той съобщи, че се гордее със сина си и почита Адам за придобиването на " зрели идеали за чест, достолепие и отбрана на своята вяра ".
 Кадиров за пребития пандизчия: Диверсант, който лъже, че желае да одобри исляма
Кадиров за пребития пандизчия: Диверсант, който лъже, че желае да одобри исляма

Журавел бе пребит от сина на чеченския водач за изгарянето на Корана

Вчера Делимханов уточни, че младият Кадиров е назначен за куратор или наблюдаващ на стрелкови батальон.

" Това предопределение беше натурален резултат от забележителните заслуги на Адам в поддържането на религиозните, фамилните и културните полезности на нашия народ ", означи Делимханов, който се счита за вторият най-високопоставен чиновник в Чечня след Кадиров.

Чеченският стрелкови батальон беше основан по-рано този месец и понастоящем е част от силите на Министерството на защитата на Русия

Рамзан Кадиров, който от 2007 година ръководи Чечня - федерална република на Русия - е от началото на съветската инвазия през февруари 2022 година
 Синът на Кадиров награден с значим пост в Чечня след побоя над пандизчия
Синът на Кадиров награден с значим пост в Чечня след побоя над пандизчия

15-годишният Адам не бе наказан, защото е малолетен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР