Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, след като

...
Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, след като
Коментари Харесай

Внук на скандален милиардер се самоуби заради горещ модел

Синът на богат търговец на изкуство се самоуби, откакто бе изоставен от приятелката си, която е моделка. Кай Шахтер Рич, на 21 години, излизаше с 20-годишната Лейди Лола Кричтън-Стюард - щерка на водача на " Формула 1 " Джони Дъмфрийс.

Двойката се наслаждавала на блестящия си живот. Те непрекъснато разгласиха фотоси от празненства и художествени изложения в Instagram. Според проверяващите младият мъж не е съумял да се оправи с раздялата с приятелката си. Тялото му е намерено в дома му в Северен Лондон.



Изследване удостоверява, че е смесил алкохол с опиати преди да се обеси.

Кай е наследник на известния нюйоркски търговец на изкуство Кенни Шахтер и артистката Илона Рич. Дядо му по майчина линия е Марк Рич, по-известен като " кралят на стоките " откакто основава мулти-милиарднате компания за рандеман на нефт, диаманти и метали - " Гленкор ".


Милиардерът Марк Рич умря на 26 юни 2013 година

Внукът му е учил в учебното заведение за изкуства в Лондон и е живял там и в Ню Йорк. Тялото му е било намерено на 11 март.

Неговият другар Джордан Викърс е отишъл до дома му откакто Лейди Лола не можела да се свърже с него цяло ден. Викърс се качил на прозореца на първия етаж, тъй като не съумял да се свърже с мобилния телефон на младия мъж.



Парамедиците пристигнали в 10:22 и оповестили смътта на Шехтер Рич. Полицията разкрила празна бутилка с уиски и канабис в дома му. В телефона му било намерено известие, с което Лейди Лола поставила завършек на взаимоотношенията им. Не се знае дали Кай е видял известието.



Няма оставени бележки. Токсикологичният разбор демонстрира, че Кай е бил пийнал, когато се е самоубил, само че не е бил неконтактен.

В тялото му има следи от екстази, кокаин и канабис, само че не това е довело до гибелта му.

Източник: blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР