Синът на Благой Георгиев тръгна на училище в елитно московско

...
Синът на Благой Георгиев тръгна на училище в елитно московско
Коментари Харесай

Елай на Благо Джизъса тръгна на училище

Синът на Благой Георгиев потегли на учебно заведение в елитно московско школо на 1 септември, когато стартира образователната година в Русия. Момчето е от брака на футболиста с татарката Есмер Омерова, която бе неразделно до сина си в тържествения ден. Зает да популяризира магазини, заведения и клиниката на настоящия си тъст, Благой не пусна даже едно стори с Елай, който наподобява отлично в новата си униформа, написа Хотнюз. 



Още по-милото е, че хлапето е избрало ученическа чанта, която е изрисувана като футболно игрище. Явно кръвта вода не става и синчето на някогашния национал също е разпален ритнитопковец.

Есмер постоянно е твърдяла, че Благо в никакъв случай не е помагал в развъждането на Елай, който пристигна на бял свят през 2016 година. Повече от явно е, че чантата е намек към Джизъса да се сети, че има правоприемник, за който не дава пет пари. Георгиев има още две момчета-от Христина и Златка и една щерка. По-голямото момче също върви по стъпките на татко си и към този момент интензивно тренира футбол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР