Синът на бизнесмена Миню Стайков - Стайко, е пуснат от

...
Синът на бизнесмена Миню Стайков - Стайко, е пуснат от
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста Стайко Стайков

Синът на предприемача Миню Стайков - Стайко, е пуснат от ареста, заяви Нова телевизия.

Той бе арестуван за 72 часа за разстройване на полицейска инспекция.

Стайко Стайков бе арестуван на оживения столичен бул. " Черни връх " в сряда. Тогава полицията стопира за рутинна инспекция две първокласни коли. Стайков осуетил инспекцията, заради което е арестуван.

29-годишният мъж обяснил на служителите на реда, че тръгнал на автостоп за Айтос. Така попаднал в бронираната кола, с въоръжени мъже. Искал да пътува с трен, само че трансформирал мнението си.

На сина на алкохолния необут бяха повдигнати две обвинявания. Едното за непокорство на полицейско предписание, а второто - за подаване на подправен сигнал на телефон 112.

Припомняме, синът на предприемача Миньо Стайков - Стайко, беше пуснат под домакински арест поради влошеното си здравословно положение. На 28 януари 2019 година стана ясно, че синът на Миню Стайков бил похитен, пребит и пренебрегнат.

По-късно от Министерство на вътрешните работи обясниха, че 5 месеца вътрешното ведомство не знае Стайков-младши да е бил похитен, макар че беше разгласен за търсене от Интерпол.

Прокуратурата апелира решението за освобождение от ареста, само че на предходното съвещание на съда, Стайко Стайков по този начин и не се яви. Според юриста му, причина за неявяването на Стайков-младши е болничен престой. Съдът изиска 8-членна здравна експертиза на здравословното му положение.

Стайко Стайков е упрекнат по дело за данъчни закононарушения за съвсем половин милион лв., за присъединяване в проведена незаконна група, за контрабанда на цигари и пране на пари.

Припомняме, на 5 септември 2018 година, профилираната прокуратура стартира следствие и влезе в офисите и на сдруженията " Винпром Карнобат " ООД, " Сис Индустрийс " ООД и " Топаз Мел " ООД. /нова тв
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР