Синът на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков - Спас,

...
Синът на бившия кмет на Галиче Ценко Чоков - Спас,
Коментари Харесай

Синчето на Ценко Чоков пилее пачки с мацка на Бали

Синът на някогашния кмет на Галиче Ценко Чоков - Спас, е на отмора на Бали

Младежът отпътувал за индонезийския остров, чийто вулкан подлуди света, предишния петък и сега се любува на слънце, разкош и златни пясъци. Спас е в компанията на изкусителна госпожица, с която споделят тузарското пътешестване. В същото време Ценко Чоков от няколко месеца е в ареста от края на месец май предходната година. Той е упрекнат като началник на тайфа за рекет, лихварство, побоища и палежи.

"Спас си има еднакъв метод към девойките. Веднъж-два пъти месечно идва в София, завъртява им главите със скъпи вечери и дарове (чанти и обувки), а по-късно ги кани на екзотични пътувания. Сега е работил по същия метод и девойката незабавно му се е хванала на въдицата. Спас обича да глези мадамите и по тази причина те се усещат добре в неговата компания ", разкриха пред "България през днешния ден " хора, осведомени с персоналния му живот.



Синът на Ценко Чоков се похвали и с богаташкия си метод на живот. Той разгласява касова записка от обяд или вечеря, на която крайната сума е 1202. Веднага се появиха догатки, че става въпрос за евро, което би означавало, че Спас е хвърлил колосална сума за спагети, гръцка салата, задушен ориз, фрешове от портокал, самун, крем брюле и вода. Вероятно от почерпката удовлетворена е останала и младата госпожица, която споделя почивката на индонезийския остров.

Преди време Спас Чоков безусловно си беше изгубил мозъка по Малкото коте на Валери Божинов - Бояна Генова (На фотографията горе). Дългокраката русокоска от аматьорския сериал "София: Ден и нощ " и някогашна свалка на Божинката прекара предходната Нова година със сина на екскмета на Галиче, който не си поплюва с пачките. Двамата постоянно бяха засичани по заведения за хранене и хотели, само че евентуално и любовта там в един миг е завършила.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР