Синът на арестувания алкохолен бос Миньо Стайков - Стайко, се

...
Синът на арестувания алкохолен бос Миньо Стайков - Стайко, се
Коментари Харесай

Скандално! Стайков се дрогирал, преди да излезе от нелегалност

Синът на задържания алкохолен необут Миньо Стайков - Стайко, се е напушил с трева, преди да излезе от конспиративност и да изненада с изказванието, че е бил похитен, написа " Телеграф ". Този извод прави проверяващият екип по случая, откакто са излезли медицинските проучвания на арестувания. Те демонстрират, че в кръвта на 29-годишния мъж, търсен 5 месеца от Интерпол, има следи от марихуана. Междувременно спорните обстановки към милионерския наследник продължиха.

Четирима охранители на Стайков, водени от юриста му Таков-младши, нахлули в Министерство на вътрешните работи болница, в опит да си го приберат, само че били спрени. " Вие го държите тук нелегално ", твърдял бранителят пред чиновниците на Главна дирекция " Охрана ", до момента в който гардовете стоели в профил културно до вратата на болничната стая. Въпреки че яките момчета не създавали проблеми, е било извикано подкрепление. Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев изясни през вчерашния ден, че гардовете са отишли с концепцията да поемат защитата му.

Както към този момент стана ясно, Стайко твърди, че е бил упояван от похитителите си, а по ръцете му имало следи от инжекции. " Ние не сме чували марихуаната да се инжектира ", разясниха служители на реда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР