Синът на американския политик Робърт Кенеди разкри самоличността на истинския

...
Синът на американския политик Робърт Кенеди разкри самоличността на истинския
Коментари Харесай

Скандално: Синът на Кенеди посочи истинския убиец на баща си

Синът на американския политик Робърт Кенеди разкри самоличността на същинския палач на татко си близо 50 години след покушението, написа „ Мирър ”. За жестокото ликвидиране на пожизнен затвор бе наказан палестинецът Сирхан Сирхан.

В профила си в Инстаграм обаче Робърт Кенеди-младши твърди, че смъртоносните изстрели са създадени от един от охранителите на хотел „ Амбасадор ” в Лос Анджелис - Тейн Юджийн Цезар. Мъжът, който стартира работа седмица преди смъртоносния случай, е умрял във Филипините през септември тази година.



Робърт Кенеди бе погубен през 1968 година пред хотел „ Амбасадор ”, откакто произнесе тирада за успеха си в предварителните избори за президент на Съединени американски щати В Калифорния. Той получи четири смъртоносни рани и умря в болница 26 часа след случая.


Сирхан Сирхан

„ Неопровержими доказателства свидетелстват за това, че моят татко е погубен от Тейн Цезар. Той е чакал в склада, до момента в който татко ми е приказвал в балната зала, а по-късно го е хванал за лакътя и го е повел към Сирхан.


Сирхан Сирхан

Сирхан е създал два изстрела към татко ми, преди да бъде хванат. Повален на земята, той е създал още изстрели в противоположна посока, уцелвайки инцидентни хора.

Цезар е бил тъкмо зад тила на татко ми с ориентиран револвер към дясното му рамо, когато татко ми е паднал върху него “, прибавя синът на убития.

По-късно съдебно-медицинската експертиза е открила, че и четирите си пострадвания Кенеди е получил от „ контактни ” изстрели, прозведени от упор или съвсем от упор.

Синът на Кенеди прибавя, че Цезар е споделил на служителите на реда, че преди убийството се е отървал от оръжието. Истината обаче е, че го е продал на приятеля си няколко седмици след закононарушението.



„ Цезар бе маниак, който ненавиждаше Кенеди, тъй като защитаваха правата на тъмнокожите. Искал да се срещна с него във Филипините предходната година, само че той изиска да му плата 25 000 $ ”, отбелязва Робърт Кенеди-младши.

Източник Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР