Синът на актьора Асен Блатечки изглежда като първолак, а всъщност

...
Синът на актьора Асен Блатечки изглежда като първолак, а всъщност
Коментари Харесай

Синът на Блатечки тръгна на градина

Синът на артиста Асен Блатечки наподобява като първолак, а в действителност едвам в този момент е тръгнал на детска градина, научи HotArena.

Това разкри майка му – моделката и актриса Диляна Попова. „ Наистина са шокиращи всички неща с насилието в детските градини. Мисля си дали са нужни в действителност камери там. Дали по този метод и самите преподаватели там не се усещат притиснати. За благополучие синът ми е в свястна детска градина и нямам такива проблеми. Иначе Борил е единствено на три години, само че към този момент наподобява като първокласник “, споделя звездата от „ Стъклен дом “.

Диляна Попова сподели още, че обича екзотичните пътувания и в студените месеци при опция си провежда такива. Сега е щастлива, тъй като може да пътува със сина си, писа „ Телеграф “.

Бяхме на Малдивите и Борил в действителност ужасно се забавляваше. Беше благополучен с делфините и с цялата екзотична конюнктура. Всичко го забавляваше. Обичам дайвинга и да се гмуркам. Заради това и е доста стряскащо, че на процедура на такива хубави места дъното е мъртво “, описа още по Btv хубавицата от Гулянци.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР