Синът ми си живее в България, в момента просто е

...
Синът ми си живее в България, в момента просто е
Коментари Харесай

Най-Накрая! Тони Златков Разкри Всичко! Ето Защо Са Набелязали Семейството Му! Преди Малко Адриан Е Разбрал За Ареста На Ториното И Е

" Синът ми си живее в България, сега просто е на отмора в Азия. Успяваме да живеем обикновено, само че въпреки всичко това деяние няма по какъв начин да не се връща непрекъснато в спомените ни. Трябва да продължим напред ", сподели той. " За жал той на процедура нищо не е видял.

Били са с маски и очевидно са си спазвали техните незаконни правила. Смятам, че първо тези действителни 5-6 месеца, които са минали, е един много къс период за проверяващите, с цел да се получат някакви първоначални резултати ", добави бащата.

" Полицаите не знаеха тогава къде отивам. Аз ги помолих да ме оставят да работя самичък и да преведа парите, само че те доста ми помогнаха ", призна Тони Златков.

Той посочи, че е занесъл парите в чанта, каквато са му показали похитителите и я е хвърлил от един мост, както са му наредили те. Запитан за какво са избрали тях, той отвърна:

" Предполагам, че избраха нас поради пари, няма други аргументи. Може би съм бил лесна цел със фамилията си тъй като нямаме защита, имаме транспарантен бизнес. Искаме да продължим напред, не ни е фикс концепция да получим реванш ".

На въпрос дали е дал прошка на нарушителите, Златков сподели: " Прошката е доста значимо. Ние със фамилията ми успяхме да извиним ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР