Синът ми не е престъпник. Това, което твърдят от полицията,

...
Синът ми не е престъпник. Това, което твърдят от полицията,
Коментари Харесай

Майката на Пацо изплака: Той не е престъпник, просто играе с приятели!

„ Синът ми не е нарушител. Това, което настояват от полицията, че провежда незаконни залагания не е правилно. Заведението от дълго време не работи и той върви там, просто, с цел да играе с другари ”, твърди Нели Кючукова, дочу HotArena.

Майката на Пацо пази ревниво сина си от обвиняванията, че провежда незаконни игри на
хазарт. Бившия футболист си намерил ново поле за изява последните месеци, откакто заряза риалити форматите, само че полицията го погна поради противозаконен хазарт.

Панайот Кючуков е упрекнат, че провежда незаконни
хазартни игри и залагания в родния си град. Според прокуратурата, той даже е обезпечил място и съоръжение за залаганията.

„ Ще забележим кой е крив и кой е прав. Не че моето мнение има някакво значение, само че да се упреква синът ми като уредник е неуместно. Това не е никакво
казино или игрална зала, а място, където са се забавлявали с група другари ”, твърди още Кючукова.

Тя изяснява, че заведението, където е подхваната акцията против сина й не действа от месеци. Но макар убедеността на майката в невинността на сина й, от прокуратурата обявиха, че до края на седмицата Пацо ще се снабди с обвиняване.

„ Изпратена му е призовка, в която се уведомява, че ще бъде измамен под отговорност. В момента Кючуков е на независимост, като най-вероятно ще бъде единствен обвинен ”, съобщи прокурор Нейка Тенева от Окръжна прокуратура – Стара Загора.

От думите й излиза наяве, че по време на акцията са конфискувани голям брой тестета карти, чипове, зарове и куфари, съдържащи специфични принадлежности за
хазартни игри.

От събраните досега доказателства било видно, че точно Пацо е осигурявал всичко належащо за незаконната игрална зала, както и мястото, където се организират игрите.

„ Икономическа полиция към момента дооформя доказателствата по следствието, само че съгласно закона, в случай че бъде открит за отговорен, го грозят до 6 години затвор и санкция от 1 000 до 10 000 лв. ”, споделя Тенева.

По подигравка на ориста, откакто нашумя някогашния футболист от Гълъбово, въодушеви Димитър Рачков за Жоро Бекъма в „ Бай Брадър ”.

Именно там той го представяше като замечтан по противозаконни
залагания юноша.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР