Синът ми е в добро състояние. Няма сериозно засегнато органи.

...
Синът ми е в добро състояние. Няма сериозно засегнато органи.
Коментари Харесай

Детето, пострадало в джакузи, е в добро състояние

„ Синът ми е в положително положение . Няма съществено наранено органи. Състоянието му се усъвършенства ”, сподели пред NOVA Марин Банчев, татко на потърпевшото в джакузи дете.

Припомняме, че джакузи засмука 4-годишно дете в спа центъра на хотелски комплекс край Пловдив.

Бащата показа още, че случаят става за секунди, защото в джакузито е липсвала предпазната капачка на попмата.

При идването на Бърза помощ лекарят предлага детето да се закара в болница, където да бъде прегледано от хирург.

Джакузи засмука 4-годишно дете (ВИДЕО)


„ Тепърва ще се срещам със случилото се ” , съобщи от своя страна Иван Маринов, притежател на хотела. Той добави, че всяка заран се прави обзор на оборудванията. „ И в деня на случая всичко е тествано и е било наред ”, сподели той.

„ Съжалявам за детето. Аз съм татко на две деца. Разбирам настроенията на родителите, само че има и друга страна и тя би трябвало да бъде изслушана. Комплексът работи от 2006 година и в никакъв случай не е имало проблеми. Всички указания за прилагане и инспекция на оборудванията се съблюдават ”, сподели притежателят на комплекса.

Ще взема дефинитивна позиция, откакто се срещна с личния състав ”, к атегоричен беше той.

Маринов добави, че всички посетители на хотела имат застраховка и тя ще поеме престоя на потърпевшото дете в болничното заведение. По тематиката Засмуканото от джакузи дете е в кома, идващите дни ще са сериозни Изписаха потърпевшото в джакузи дете, следва му най-малко още една интервенция Засмуканата от джакузи Изабела към този момент е здрава

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР