Синът ми беше на 2 години и 7 месеца, когато

...
Синът ми беше на 2 години и 7 месеца, когато
Коментари Харесай

Нана Гладуиш: Любовта на семейството ми и работата ме спасиха от рака на гърдата (ВИДЕО)

„ Синът ми беше на 2 години и 7 месеца, когато ме диагностицираха с рак на гърдата за първи път. Аз бях на 38 и ми се живееше. На 98 отново иска ми се живее. Вторият път, когато ме диагностицираха, изпитвах мощно отчаяние и яд, че ориста няма да ме остави на мира. Терапията беше доста тежка и имаше моменти, в които не бях сигурна, че ще я устоя. Но мъжът ми все споделяше „ Още малко, не се отхвърляй! “.

Тогава имах потребност от дребни цели, които да си слагам. Желанието ми за живот и околните ми бяха повода да преборя рака на гърдата. Разбира се и работата. Не съм серпантина да работя. “ Това съобщи телевизионната водеща Нана Гладуиш в ефира на предаването „ Студио Actualno “.

В международния месец за битка с рака на гърдата поканихме Нана, с цел да ни показа за вътрешната си мощ и мотивацията, за значимостта от ранната диагностика, както и за нейната фондация „ Една от 8 “ в поддръжка на дами със същия проблем. За първи път през 2012 година, в народен ефир, Нана показа за диагнозата си рак на гърдата. Две години след сполучливо завършилото й лекуване, през 2017 година тя още веднъж беше с диагноза рак, този път на другата гърда.

Прочетете целия материал и вижте ВИДЕОТО на следния линк: https://www.actualno.com/video/nana-gladuish-lubovta-na-semejstvoto-mi-i-rabotata-me-spasiha-ot-raka-na-gyrdata-video-6439.html

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР