Синът е бит и взет за заложник от ХамасГрупата основно

...
Синът е бит и взет за заложник от ХамасГрупата основно
Коментари Харесай

„Ние просто искаме всички тях обратно“: молба към британските политици от семействата на израелските заложници

Синът е обичай и взет за пленник от Хамас

Групата главно „ търси помощ, с цел да сътвори филантропичен кулоар в Газа, с цел да даде помощта, от която се нуждаят, както и някакъв симптом на живот... това е първата стъпка, по-късно да окажем прочут напън върху нашето държавно управление, както и върху Хамас, с цел да освободят фамилиите ни и да ги върнат безвредно. "

За страдание, когато госпожа Маор потегли към дома на летището, израелските управляващи потвърдиха, че тялото на вуйна й е открито.

Смята се, че братовчедът на Шани Сегал, Римон Кирщ, е бил отвлечена дружно със брачна половинка й.

Майка й получи последната гласова записка от нея в 8:30 сутринта в събота сутринта, в която се споделяше, че я обича и желае да е с нея; по-късно армията откри дупки от патрони и петна от кръв в празната им къща в Кирим.

„ Искаме всички назад “, сподели госпожа Сегал.

„ Римон е на 36. Нейният брачен партньор е на 34, той е царят на земеделието. Те обичат музиката. Приемат всички ранени животни, които никой не желае, и ги осиновяват. Това са хората, които имат тук. И ние ги обичаме и желаеме да си ги върнат. Просто желаеме всички назад. Така че, апелирам, помогнете ни. "

Семейство на заложници приказва пред Sky News

Г-жа Сегал се радваше, че се срещна със сър Кийр Стармър и неговия екип.

" Имахме доста добра среща, те ще създадат всичко допустимо, с цел да оказват помощ на заложниците.

„ Исках също да кажа, че речите през вчерашния ден в Камарата на Народното събрание допряха сърцата на всички ни и ние в действителност желаеме кажете благодаря за Народното събрание и благодаря за тази страна и за Обединеното кралство като цяло. Не го одобряваме за даденост. "

Прочетете още:

Изображение: Лимор Села Бройд

Лимор Села Бройд също участва на среща с плакати с имената на 12 изчезнали членове на фамилията.

Нейната братовчедка Джудит Раанан и нейната 17-годишна щерка Натали са американци от Илинойс - те гостуваха на майката на Джудит за празниците в кибуца Нахал Оз когато беше високомерен от Хамас.

Шошан и Авшалом Харан приютяваха щерка си Ади и нейното семейство в дома си в кибуц Беери - брачен партньор Тал, осемгодишен наследник Наве и тригодишната остарялата щерка Яхел, както и сестрата на Авшалом Шарън и нейната щерка Ноам, която е на 12.

Къщата им по-късно беше открита изгоряла и празна, само че когато другар трескаво се обади на телефона на Авшалом, някой от Хамас отговори които потвърдиха, че държат фамилията в плен.

Сестрата на Шошан Лилах Кипнис и брачният партньор й Евиатар бяха в обособена къща в същия кибуц с неговия болногледач Пол.

Последно са чути от при позвъняване от безвредната им стая, казвайки на роднините си, че ги обичат, до момента в който в близост се чуват изстрели и детонации.

Изображение: Жертвата на пленник Тал Шохам

„ Ние сме заети “, сподели Лимор Села Бройд.

„ За моето семейство, когато спрем да вършим неща, тогава започваме да мислим и усещаме, това е голямо.

„ Така че продължаваме да вършим каквото можем, достигайки до медиите, постигане до медии и държавни чиновници – по тази причина дойдохме в Обединеното кралство, с цел да се свържем с демокрациите, с цел да ни оказват помощ да създадем филантропичен кулоар, да ни оказват помощ да се свържем с нашите близки, ние не знаем къде са.

„ Не знаем дали са мъртви или живи. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР