Син на президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп -

...
Син на президента на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп -
Коментари Харесай

Син на Тръмп: От Ню Йорк таймс са представили селективна картина на данъчните декларации на баща ми

Син на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския упрекна в. "Ню Йорк таймс ", че е описал "селективна картина " на платените от татко му налози в бомбастичния си проверяващ материал, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

"Разбира се, че "Ню Йорк таймс " го вършат, те показват селективна картина в деня преди дебатите, с цел да опитат да дадат на Джо Байдън нещо, за което да се захване ", сподели Доналд Тръмп-младши пред телевизия "Фокс нюз ".

Утре ще се състои първият избирателен спор сред президента републиканец и противника му демократ на изборите на 3 ноември.

Вчера "Ню Йорк таймс " писа, че през 2016 и 2017 година Тръмп е платил едвам по 750 $ налози на федералната хазна, а през 10 от предходните 15 години - нищо, тъй като е изгубил доста повече пари, в сравнение с е спечелил. Американският ежедневник твърди, че разполага с данъчни заявления на президента за интервал от над две десетилетия.

Макар самият Тръмп да дефинира обявата като "фалшива вест ", синът му не отхвърли числата в нея, а вместо това изрази неодобрение, че тя не включва данните за други данъчни заплащания.

"Баща ми е платил налози за десетки милиони ", сподели Тръмп-младши пред "Фокс нюз ". Той добави, че има години, "в които получаваш данъчни заеми на исторически нива ".

Според Тръмп-младши обявата не регистрира платени от татко му налози върху приходите и недвижимо имущество. "Тя не включва толкоз доста неща, за които той постоянно е плащал налози, в случай че всяка година той дава и работа на хиляди хора ", съобщи синът на американския президент.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР