Син на депутат в македонския парламент загина при жестоката катастрофа,

...
Син на депутат в македонския парламент загина при жестоката катастрофа,
Коментари Харесай

Син на депутат загина при трагедията край Скопие

Син на народен представител в македонския парламент почина при жестоката злополука, станала през вчерашния ден край Скопие, съобщи локалното издание Макфакс.

``
реклама

Става дума за сина на законодателя от ръководещата балканската страна партия Социалдемократически съюз на Македония (СДСМ) Благойче Търпевски – Йовица Търпевски, написа novini.bg.

Автобус с 50 души на борда се прекатурна през вчерашния ден на пътя от столицата към западния град Гостивар. При злополуката починаха минимум 14 души, а над 20 бяха признати в лечебни заведения. От министерството на вътрешните работи на югозападната ни съседка обявиха, че водачът на рейса е бил разпитан. Представители на силовото ведомство обаче не разкриха  детайлности към показанията на лидера.

Във връзка с трагедията правителството в Скопие разгласи народен печал за през днешния ден и на следващия ден.

Министърът на опазването на здравето Венко Филипче посети здравните заведения в Скопие, където са настанени множеството от ранените. " Състоянието на седем от пациентите е тежко. Ние поставяме всички старания, с цел да спасим живота на тези хора ", сподели той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР