Син, който публикува във Facebook, предлагайки £5000 на всеки, който

...
Син, който публикува във Facebook, предлагайки £5000 на всеки, който
Коментари Харесай

Мъж, предложил на всеки във Facebook £5 000, за да убие баща му, бе признат за виновен, че го е ударил с юмрук до смърт

Син, който разгласява във Фейсбук, предлагайки £5000 на всеки, който желае да убие татко му, през днешния ден беше приет за отговорен за убийството му.

Остин Дъкуърт наруши изискванията си под гаранция, като отиде в дома на Стивън Дъкуърт на Сейнт Джордж Роуд, Престън на 26 август предходната година. След като нахълта в парцела, 37-годишният го удряше в главата още веднъж и още веднъж, оповестява LancsLive.

Докато се отдалечаваше, той предложи на татко си „ по-добре да извика кола за спешна помощ “. След като набира 999 и приказва с полицията за преди малко случилото се, Стивън първо отхвърля здравна помощ. Въпреки това, защото стартира да се усеща все по-зле с течение на деня, той трябваше да позвъни за кола за спешна помощ.

Той беше откаран в болница и беше разкрито, че е получил " унищожителен кръвоизлив в мозъка ". Въпреки опитите на медицинския личен състав, Стивън не оцеля след пострадванията си и умря на 12 октомври 2023 година Аутопсия откри, че повода за гибелта на Стивън е удар с тъп предмет на главата.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР