Символиката е такава, че този празник не е край, а

...
Символиката е такава, че този празник не е край, а
Коментари Харесай

Проф. Петров: Вече сме в трета вълна на ковид, но има и добра новина

 Символиката е такава, че този празник не е край, а е едно начало на една нация, която макар турболенциите се сплотява. Това съобщи в ефира на Нова телевизия кардиологът проф. Иво Петров.

" Точно такива са и времената по този начин, цялостни с турболенции. Минаваме през тежък физически и душевен интервал ", добави той.

" Мисията на лекарите преди и героите на тогавашното време е една и съща. Колегите на първа линия и в този момент се борят с един толкоз огромен и мощен зложелател. Именно поради това споделям, че може да се направи прилика ", съобщи кардиологът. 

Според него в този момент ще се види по какъв начин може да се обединим, когато против нас има огромна опасност. 

" В битката против тази опасност считам, че сме обединени. България стои сносно сега на картата с този зложелател ", счита той.

" В момента сме в третата вълна, която се очакваше. Добрата вест е, че тежестта на болестта не е толкоз свирепа, колкото беше при започване на ноември. Тежките случаи не са толкоз доста на фона на бройките. Смятам, че здравната система ще издържи ", съобщи Петров.

Според него вървим към една демографска злополука обаче. " Всички ние държим ключа към решаването на тази демографска рецесия. Българският народ би трябвало да осъзнае силата, опциите и посланията на предците ни ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР