Символично, от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред

...
Символично, от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред
Коментари Харесай

“Продължаваме Промяната“ открива кампанията си от Народната библиотека в София

Символично, от паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Народната библиотека в София екипът на „ Продължаваме промяната “ ще открие предизборната си акция. Мястото е определено като знак на познанието и просветата, от която стартира всяка смяна. На 15 октомври, в 9:45 ч. Кирил Петков, Асен Василев и водачите на листи ще призоват хората да поддържат целите на партията за нулева корупция и прекъсване на течовете на публични средства.

Сред тях още са и повишението на събираемостта на приходите в страната и вложението им в качествено обучение и опазване на здравето, свободна и конкурентна стопанска система, основана на знанието, и обезпечаване на почтени приходи за възрастните хора.

След откриването тимът на „ Продължаваме промяната “ ще се качи на рейса на смяната, с който потегля на предизборна обиколка из страната. Първото направление на акцията „ Промяната идва в твоя град! “ е Северна България. Кирил Петков, Асен Василев и техният екип потеглят по натоварен маршрут, който включва над 15 града.

“Най-важното за нас е да се срещаме с хората и да беседваме с тях. Да ги слушаме и да ги чуваме. Ще стопираме както в огромни, по този начин и в дребни обитаеми места.”, сподели Кирил Петков.

“Всяка значима смяна в обществото стартира от знанието, просвета и просветлението”, разяснява Асен Василев избора на Народната библиотека.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР