Симулация на ядрена атака се появи в популярно руско предаване,

...
Симулация на ядрена атака се появи в популярно руско предаване,
Коментари Харесай

Руско предаване направи симулация на ядрена атака над Берлин, Париж и Лондон

Симулация на нуклеарна офанзива се появи в известно съветско предаване, в което графика сподели какъв брой време би лишило на ракета, изстреляна от Калининград в Балтийско море, да доближи до огромните столици в Европа.
Според показаната графика, на съветската нуклеарна бойна глава ще са ѝ нужни 106 секунди, с цел да доближи Берлин, 200 секунди до Париж и 202 секунди до Лондон!
Председателят на националистическата партия "Родина " Алексей Журавльов съобщи, че в такава обстановка Англия към този момент няма да съществува.
"Една "Сармат " и това е - Британските острови са съществували в миналото, Британските острови към този момент не съществуват. Говоря съществено ", сподели той.
Депутатът от Държавната дума Евгений Попов от партия "Единна Русия " твърди, че Англия също има нуклеарни оръжия и в случай че бъде употребена ракета "Сармат ", "никой няма да оцелее " в тази война, "никой няма да остане на планетата ".
"Ще стартираме изначало, от нулата ", разяснява той.
Случилото се следва известия по съветската телевизия, че Владимир Путин може да употребява парада за Деня на успеха на 9 май, с цел да разгласи пълномащабна война на Украйна.
В отговор на западната поддръжка за Украйна Путин подреди на военните да изстрелят тестово своите ракети "Сармат ", които са известни и като "Сатана II ".
Според "Дейли мейл " предходната седмица Путин се е похвалил, че хиперзвуковите ракети на страната му могат да "пробият всички модерни отбрани " и да бъдат подготвени да ударят Обединеното кралство "до есента ".
Изказването е направено в едно от най-гледаните съветски телевизионни излъчвания. Негови създатели са съпрузите Олга Скабеева и Евгений Попов и е едно от най-гледаните излъчвания в Русия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР